Terug Terug

Anderen over ons

 

‘Stella de Jager is een uitgever met een schat aan ervaring en een groot talent voor stijl, creatieve oplossingen en een Boek-omslagoog voor strategische marketing mogelijkheden. Met haar samenwerken is een plezier omdat de combinatie van haar enthousiasme en deskundigheid altijd leidt tot een boost van energie. Haar netwerk van redacteuren , creatieve vormgevers en webdesigners kiest zij met zorg en met haar scherpe overview op de achtergrond is het samenwerken een feest’.

Annet Brinkhuis- Annet Brinkhuis Opleidingen

 

 

‘Stella en haar collega professionals zijn van onschatbare waarde gebleken voor het in Innerlijke familiede wereld zetten van mijn gedachtegoed. Dankzij hun expertise en de prettige samenwerking kan ik me concentreren op wat ik te doen heb: mijn werk en mezelf steeds verder ontwikkelen en zoveel mogelijk mensen helpen het beste uit zichzelf en anderen te halen!’

Arienne Klijn – grondlegger Schildenmodel van je innerlijke familie

 

Ontspannen in de klas‘Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met S2 uitgevers.  Inhoudelijk weet ik precies wat goed werkt en waar kinderen enthousiast over zijn maar van alle technische zaken en marketing heb ik absoluut geen verstand en juist daar is S2 gespecialiseerd . Verder  heb ik  de persoonlijke  benadering en betrokkenheid van Stella als erg prettig ervaren’.

Hennie Pes – leerkracht en auteur Ontspannen in de klas

 

 


Online mediteren‘Samenwerken met Stella doet drie dingen met je: Ten eerste: Ze stimuleert je om je kwaliteiten op een creatieve wijze in te zetten om mooie producten te maken. Ten tweede: Haar haarscherpe visie en gevoel voor “dat wat nodig en wenselijk” in de wereld geeft is heel motiverend. Ten derde: Ze doet dat met een zakelijke wellevendheid en met goedlachse humor.

Henk Post – meditatieleraar en auteur Online mediteren