Terug Terug

Over ons

S2 uitgevers is een netwerkorganisatie. Dit betekent dat voor uitgave juist die experts worden ingeschakeld die de meeste meerwaarde bieden. Er zijn dus geen mensen in dienst als dat niet nodig is en er zijn geen overheadkosten. Voordeel hiervan is een uitstekende kwaliteit tegen een gunstige prijs.


Stella de Jager Stella de Jager
Stella heeft 16 jaar ervaring als uitgever bij grote mediaconcerns. Hier heeft zij games, apps, websites, e-learning, en (e-)boeken ontwikkeld voor verschillende doelgroepen. Na een MBA crossmedia ontdekte zij haar ware passie: ideeën die de wereld mooier maken zichtbaar maken aan het juiste publiek. Stella is daadkrachtig, heeft het hart op de juiste plek en heeft gevoel voor flow.

Nathalie Verdonschot Nathalie Verdonschot
Na jaren communicatie gedaan te hebben voor grote organisaties binnen de financiële sector, volgt Nathalie nu haar hart. De opdrachten die zij nu als zelfstandige doet hebben altijd een combinatie van ideëel en zakelijk in zich. Voor de projecten van S2 uitgevers doet Nathalie de pers en publiciteit. Gedreven, zorgvuldig en doelgericht. En ook: warm, evenwichtig, praktisch en een echte teamspeler.

De Digital Innovators van Frontwise ontwerpen en ontwikkelen onze applicaties en interfaces. Dit creatieve topteam creëert verrukkelijke applicaties en levert haar werk af met een bijzonder oog voor detail. Daarbij zijn de mannen ook nog razendsnel, altijd opgeruimd en bijzonder vriendelijk.