Terug Terug

De S2-methode

Een boek kan een belangrijk marketinginstrument zijn. Ben je een professional en wil je de stap maken van expert naar autoriteit op jouw vakgebied? Of wil je beter laten zien welke kennis jij (of jouw bedrijf) in huis hebt? Dan is een boek hét middel om jouw zichtbaarheid te vergroten en jouw marktwaarde te laten stijgen. Met een boek dat op de juiste manier is uitgegeven geef je jouw gedachtegoed vleugels.

Meerdere boeken die uitgegeven zijn bij S2uitgevers hebben een hoge score in de bestsellerlijst van Managementboek.nl behaald. Drie titels hebben zelfs een nummer 1 notering gerealiseerd en een titel is gekozen tot beste non-fictieboek van 2019 door Schrijven Magazine. Daarnaast zorgen titels van S2uitgevers voor hogere naamsbekendheid en betere verkoop van lezingen, trainingen, coaching of adviestrajecten van de auteurs. Dit is geen toeval.

In het uitgeefmodel van S2uitgevers voert de auteur de regie over zijn eigen boek. De auteur bepaalt de inhoud, vormgeving en marketing van zijn of haar eigen boek. Maar dat doe je niet alleen. De uitgevers van S2uitgevers brengen hun ervaring en ideeën in en coachen je door het uitgeefproces heen. Ze stellen een projectteam op maat voor je samen en coördineren de productie. Ook zorgen ze voor de logistiek zodat jouw boek beschikbaar is voor alle (online) boekhandels in Nederland. Zo krijg je bij S2uitgevers ‘the best of both worlds’: zelf de regie over je boek én een ervaren uitgever tot je beschikking.

Meer weten? Neem dan contact met ons op: