Terug Terug

Maak kennis met je innerlijke familie

Vind je het lastig keuzes te maken? Kan je moeilijk ontspannen of tot rust komen? Tackle deze én andere kwesties met het boek ‘Maak kennis met je innerlijke familie’ van psychologe Arienne Klijn. Arienne Klijn is grondlegger van de methode Schilden van je Innerlijke Familie. Het model werkt heel eenvoudig: iedereen heeft een jongetje, meisje, man en vrouw in zich. De kunst is deze familieleden te leren kennen en zo goed mogelijk met elkaar te laten samenwerken.

Handvatten bij moeilijke situaties

Loop jij in je dagelijks leven tegen moeilijke situaties aan en wil je deze het hoofd bieden? De methode Schilden van je Innerlijke Familie biedt uitkomst. Het geeft handvatten bij de volgende vragen:

– Heb je moeite om eigenschappen van jezelf of anderen te accepteren?
– Vind je het lastig om keuzes te maken?
– Kun je moeilijk ontspannen of tot rust komen?
– Wil je een liefdevolle relatie, maar weet je niet goed hoe?
– Ben je ontevreden over je huidige werk, maar weet je niet wat je moet veranderen?
– Zorg je goed voor anderen, maar niet zo goed voor jezelf?

In de loop der jaren heeft Arienne samen met collega-psychologen mensen getraind en gecoacht volgens de schildenmethode. Op inspirerende en luchtige wijze leert men het beste uit zichzelf én anderen te halen. Inmiddels heeft het boek meer dan 17.000 fans op Facebook en volgen tal van psychologen en trainers een opleiding bij Arienne Klijn.

Bestel het boek met korting

Bekijk meer informatie over het boek ‘Maak kennis met je innerlijke familie’ op de website van Arienne Klijn. Wil je het boek direct aanschaffen, maak dan gebruik van onderstaande link én kortingscode. Hiermee ontvang je € 2,50 korting (normaal kost het boek € 17,50). Bij aanschaf van het boek ontvang je bovendien een cadeaubon voor een gratis workshop (voor twee personen).

Bestel het boek via onderstaande link en maak gebruik van de volgende kortingscode: FBIF17

Koop dit boek