Terug Terug

Online mediteren

Mediteren helpt voor een  betere concentratie,  meer rust en balans en ook tegen angsten, stress en burnout. Veel mensen willen graag mediteren, maar denken dat het moeilijk of saai is of dat je heel lang in een ongemakkelijke houding op de grond moet zitten. Juist voor die mensen is Online mediteren ontwikkeld. Hier kun je voor een relatief klein bedrag een online videocursus bestellen. Iedere week krijgt de cursist een videoles in zijn mailbox. De videoles kan bekeken worden op laptop, iPad of smartphone.

In de videocursus kijkt de cursist naar prachtige natuurbeelden terwijl Henk Post een basistechniek uitlegt. Je kunt de meditaties doen terwijl je op een gemakkelijke stoel of een bank zit. Op die manier is het voor iedereen haalbaar om in korte tijd en op een leuke manier te leren mediteren. Op de website staat ook een blog van Henk Post en natuurlijk hoort ook Twitter en Facebook bij het concept. Naast de online video’s worden ook workshops aangeboden.

S2 uitgevers heeft voor Henk Post het concept ontwikkeld en de website en de videolessen gerealiseerd. Ook zorgt S2 uitgevers voor de social media strategie, seo optimalisatie, adwordscampagne en free publicity.

www.onlinemediteren.nl

Online Mediteren