Terug Terug

Over ons

S2uitgevers is een netwerkorganisatie. Dit betekent dat voor ieder boek een projectteam op maat wordt samengesteld. Want de ene auteur heeft nu eenmaal behoefte aan een andere expertise dan de andere. En de ene auteur heeft ook een andere klik met iemand dan de andere. Door deze manier van werken zijn er geen mensen in dienst en zijn er geen overheadkosten. Voordeel hiervan is een uitstekende kwaliteit tegen een gunstige prijs. Hieronder een overzicht van mensen en organisaties waar wij veel en graag mee samenwerken.


Stella de Jager Stella de Jager
Stella heeft de vierjarige opleiding voor boekhandel en uitgeverij gedaan en daarna Nyenrode. Ze heeft 16 jaar ervaring als uitgever bij grote uitgeefconcerns, zoals NDC/VBK en De Telegraaf. Na een MBA crossmedia ontdekte zij haar ware passie: auteurs helpen om hun ideeën zichtbaar te maken aan het juiste publiek. Stella is oprichter van en uitgever bij S2uitgevers.

Noortje Lotstra Noortje Lotstra
Noortje is een ervaren uitgever met een achtergrond in marketing, sales, product management, coaching, creativiteit en innovatie. Ze wordt gelukkig van het begeleiden van auteurs van concept naar product en marketingstrategie. Noortje is een kei in tot de kern komen, chaos creëren en daar vervolgens weer orde in scheppen om zo de beste resultaten te realiseren.

Guido van de Wiel Guido van de Wiel
Guido van de Wiel is ghostwriter en redacteur. Hij heeft gewerkt aan o.a. titels van Wouter Hart, Jitske Kramer en Marco Buschman. Daarnaast is hij Trendwatcher of the Year 15/16. Guido weet ieder boek naar een bestsellerniveau te tillen en is ook nog eens een fijn mens. Guido werkt samen met S2uitgevers vanuit zijn eigen bedrijf: Wheelproductions

Rinus Vermeulen Rinus Vermeulen
Rinus Vermeulen is een uitstekende redacteur met een dijk aan ervaring. Het bijzondere aan Rinus is dat hij zowel goed is in hoofdlijnen en structuur als in details zoals zinsopbouw en spelling. Rinus levert altijd snel en ruim binnen de deadline. Bovendien is Rinus altijd duidelijk, maar dan wel op een hele vriendelijke manier.

Nienke van Oeveren Nienke van Oeveren
Nienke van Oeveren begeleidt auteurs bij het schrijven van een zakelijk boek. Ze helpt bij het vinden van een goede invalshoek, een beeld te krijgen van je favoriete klant om daarmee het onderwerp van je boek veel focus te geven. Vanuit die invalshoek bepaalt zij samen met de auteur een passende structuur. Nienke heeft eindeloos geduld terwijl ze toch heldere feedback geeft. Boekredactie is het bedrijf van Nienke.

Marja Duin Marja Duin
Marja Duin begeleidt zowel fictie als non-fictie auteurs en verzorgt ook de redactie. Marja is betrokken geweest bij de publicatie van honderden boeken, waaronder van de Arbeiderspers. Marja is kundig, enthousiast en weet het maximale uit ieder boek te halen.

Garage BNO Garage BNO
Peter Slager is de eigenaar van Garage BNO. Dit bureau voor grafisch ontwerp levert de kwaliteit van een Porsche voor de prijs van een Hyundai. Garage BNO weet het ontwerp iedere keer weer af te stemmen op de wensen van de eindgebruiker terwijl het toch een eigen karakter krijgt.

Scribent Scribent
Scribent is het bedrijf van Ap van Rijsoort en Tamar Verkaik. Ap en Tamar hebben decennia ervaring en het maken van boekproducties, van redactie tot en met vormgeving. Ieder project, hoe complex ook, is bij Ap en Tamar in goede handen.

Elgraphic Elgraphic
Elgraphic is al 45 jaar toonaangevend in de prepress van grafische producten met inhoud. Van tekstinvoer en vormgeving tot scannen, beeld(bewerking), illustraties en e‑pubs. Elgraphic is the place to be als je snel en goed een boek inclusief E-book wilt laten vormgeven.

Frontwise Frontwise
De Digital Innovators van Frontwise ontwerpen en ontwikkelen onze applicaties en interfaces. Dit creatieve topteam creëert verrukkelijke applicaties en levert haar werk af met een bijzonder oog voor detail. Daarbij zijn de mannen ook nog razendsnel, altijd opgeruimd en bijzonder vriendelijk.

Kip en ei Kip en ei
De dames van Kip & Ei zijn experts in het bedenken, versterken en begeleiden van boekconcepten, én zijn specialisten in communicatie, PR en branding. Zo hebben zij boeken van Jamie Oliver, Gordon Ramsay en Herman den Blijker in de markt gezet, dus aan ervaring en succesverhalen geen gebrek. Kip & Ei broedt graag een ijzersterk concept van jouw boek uit en zorgt voor een heldere boodschap richting jóuw doelgroep en richting de media.

Not just any book Not just any book
Not just any book is een bureau voor boekmarketing en boekpromotie, gespecialiseerd in fictie en non-fictie op het gebied van natuur, duurzaamheid, bewustzijn/spiritualiteit en gezondheid. Oprichter Cathelijne Esser begeleidde boeken uitgegeven door tal van uitgeverijen, waaronder Atlas Contact, De Arbeiderspers en Nieuw Amsterdam en brengt haar ervaring als boekschrijver en doorgewinterd journalist mee.

Linda Krijns Linda Krijns
Linda Krijns is oprichter van Sstroop Contentmarketing. De technieken van contentmarketing vormen de basis van alles wat Sstroop voor haar klanten betekent en bereikt. Daarbij helpt Linda bedrijven om te laten zien hoe goed ze zijn. Niet door het te zeggen of door het te roeptoeteren maar door potentiële klanten de informatie aan te reiken waardoor klanten zelf tot de conclusie komen dat je goed bent.

Vrije uitgevers Vrije uitgevers
Bij De Vrije Uitgevers zijn inmiddels 422 kleine en middelgrote zelfstandige uitgevers aangesloten. De Vrije Uitgevers faciliteert uitgevers bij onder andere distributie en de afwikkeling van online verkoop.

Centraal Boekhuis Centraal Boekhuis
CB verzorgt de logistiek van meer dan 1000 uitgevers en 1500 boekverkopers. Boeken de ene dag besteld worden de volgende dag uitgeleverd, ook die van Bol.com en Managementboek.nl.